Landsholdsprofil fortsætter i Næstved

Foto: Hans Kristensen
Peter Johansen vil vinde medaljer med Team FOG Næstved og har derfor til direktør Andreas Larsens store glæde skrevet under på en kontrakt for den kommende sæson.
Peter Johansen vil vinde medaljer med Team FOG Næstved og har derfor til direktør Andreas Larsens store glæde skrevet under på en kontrakt for den kommende sæson.

BASKETBALL: Han har gennem de sidste mange år etableret sig som en af Danmarks ypperste basketballspillere og de seneste to år har Peter Johansen været en yderst vigtig brik hos Team FOG Næstved. Derfor har den 206 centimeter høje spiller også haft førsteprioritet, da Andreas Larsen gik igang med at ligge puslespillet forud for den kommende sæson.

– Peter er blandt de fire bedste spillere i Danmark. Derfor er jeg utrolig glad for, at det er lykkedes os at lave en ny et-årig aftale med ham, fortæller direktøren i Team FOG Næstved.

I sidste sæson lavede Peter Johansen i gennemsnit små 16 point per kamp lige som han stod for mere end ni rebounds.

– Efter min mening var han den vigtigste spiller på vores hold i sidste sæson, siger Andreas Larsen.

For første gang i klubbens karriere sluttede Team FOG Næstved på en tredjeplads i grundspillet. Det blev dog ikke til klubbens første sæt medajler, da holdet først snublede i semifinalen til de senere mestre fra Bakken Bears og i bronzekampen tabte til Horsens IC.

Netop den måde sæsonens sluttede på, var en af årsagerne til at Peter Johansen sagde ja til at fortsætte i Næstved.

– Vi havde en rigtig fin sæson, som bare ikke sluttede på en ordentlig måde. Det håber jeg stærkt på, at vi kan ændre på i den kommende sæson, fortæller centerspilleren.

Læs mere i Sjællandske tirsdag