Kom med ved ringside

Albertslund-bokseren Micki Nielsen skal 19. marts i ringen til sit livs største udfordring. Vestegnens læsere får mulighed for at se med fra ringside.

Lørdag aften den 19. marts går Micki Nielsen op i ringen på hjemmebanen i Musikteater Albertslund. Garanteret i en støjende og nærmest elektrisk atmosfære – i den sal, som er hans hjemmebane og hvor han kan regne med optimal opbakning.

Den 23-årige Albertslund-bokser står foran sin karrieres største udfordring. I ringen står han over for den højt rangerede og tidligere VM-udfordrer Mirko Larghetti.

Vestegnens læsere har mulighed for at få denne bokseoplevelse live – fra ringside. Vi har to ringside-billetter på højkant i en konkurrence, der foregår her på nettet.

Det er bare at gå til forsiden af www.sn.dk/vestegnen – og så finde konkurrencebanneret. Klik på det og udfyld den elektroniske kupon. Sidste frist for at deltage er tirsdag den 15. marts – og vinderne får direkte besked.

Micki Nielsen er i gang med benhård træning op til kampen. Han er fuldt bevidst om kampens betydning – og det samme er hans promotor, Nisse Sauerland:

»Det er uden tvivl den hårdeste test i Mickis karriere til dato. Det er en ægte 50-50 kamp, som vi mener Micki er klar til, så han kan bevæge sig op af ranglisterne og udfordre de store titler,« siger Nisse Sauerland.

Micki Nielsen er klar til udfordringen – helt klar. Hans mål er at blive verdensmester, og den italienske udfordrer 19. marts er bare et bump på vejen. Og skal man tro Micki Nielsens manager, Simon Lundt, så er der ingen tvivl.

»Micki klarer denne udfordring og bliver verdensmester en dag. Jeg er sikker på han kan gå hele vejen,« er meldingen fra Simon Lundt.

Micki Nielsen har foreløbig bokset 20 professionelle kampe. De 14 er vundet på knockout – og han af samme årsag fået kælenavnet Micki »one punch« Nielsen!

Micki Nielsen er albertslunder med stort A – og der er en særlig hype omkring kampene, når de foregår på hjemmebanen i Musikteater Albertslund foran et stort, entusiastisk publikum.

Nu kan en af Vestegnens læsere altså vinde to ringside-billetter til denne store bokseaften ved at deltage i konkurrencen.

Og skulle man ikke være så heldig at vinde, er der billetter på www.billetlugen.dk