Kiloene rasler af livsstilshold

HEAVY I starten af september måned startede en række personer på livsstilsholdet Energi og sundhed i Frederikssund Motionscenter.

Målet for denne gruppe medlemmer er, at få en slankere tilværelse gennem en livsstilsændring med bedre kostvaner og mere motion. Dette tilsat en god portion individuel coaching og et godt sammenhold har allerede givet flotte resultater.

Holdet har allerede tabt over 100 kg. og fedtprocenten er i frit fald. Alle oplever en forandring i og på kroppen, der giver større selvværd og energi.

Motionsformen er spinning d.v.s. motion på en indendørs cykel. Musikken, instruktøren og pulsuret sørger for at intensiteten og motivationen holdes oppe under hele timen og det giver imponerende resultater.

For nylig deltog de fleste medlemmer i en tre timers maraton i spinning og alle gennemførte uden problemer.

Så konditionen er helt på top allerede.

Totalt har medlemmer af Energi og sundhed tabt over 750 kg. og langt de fleste opretholder deres nye livsstil og vægttab.

Der er stadig få ledige pladser på holdet fra januar og ønsker man at høre nærmere er man velkommen til at deltage på Informationsmødet, der afholdes søndag den 7. januar kl. 12.00 i Frederikssund Motionscenter, Falkenborgvej 1 F. Se mere på www.energiogsundhed.dk omkring tilmeldingen.