Karsten Ree føler sig gjort til grin

Finansmanden Karsten Ree føler, at der er blevet løjet for ham, og at han er blevet gjort til grin i forbindelse med sit fiskefarmseventyr i Estland.

Karsten Ree til Generalforsamling i Cimber Sterling torsdag 19. august 2010.
Karsten Ree til Generalforsamling i Cimber Sterling torsdag 19. august 2010.

Der rasler nu så mange skeletter ud af skabet i den farverige finansmand Karsten Rees estiske fiskefarmseventyr Fjord Fresh Holding, at han nu har bedt retten om at afsige konkursdekret over det estiske selskab, skriver dagbladet Børsen.

Avisen har tidligere afsløret, at projekt i Estland er involveret i en sag om bestikkelse, hvor både selskabet og de to tidligere direktører Thorben Nielsen og Alar Oppar er tiltalt.

Og Ree mener sig nu snydt for millioner af Thorben Nielsen, der foruden at være tiltalt i bestikkelsessagen også tidligere er blevet idømt en fængselsstraf for alvorlig økonomisk kriminalitet.

– Jeg er blevet erklæret malkeko, er blevet løjet for og gjort til grin. Alt arbejdet er blevet udført på forventet efterbevilling, og det hele lugter. Alle direktørens udgifter i hans private selskab er blevet skovlet over i Fjord Fresh, og det vil jeg bare ikke være med til, siger Karsten Ree, der blev milliardær ved salget af Den Blå Avis, til Børsen.

Karsten Ree mener, at direktøren i Fjord Fresh har forpligtet selskabet for millioner i strid med Rees instruktion om ikke at bruge penge, før bestikkelsessagen var ryddet af vejen.

Blandt andet påstår Ree, at direktøren har givet grønt lys til en række kreditorer om at overfakturere selskabet.

Han mener også, at den danske direktør har hemmeligholdt en aftale om, at Rees selskab skulle betale den anden tiltalte i bestikkelsessagen, Alar Oppar, 10.000 euro i løn om måneden i fem år.