Kansas City Stompers tilbage i Ejegod Jazzklub

Rutinerede Kansas City Stompers er tilbage i Slangerup 23. februar forstærket af jazzsangerinden Anna Pauline. Pressefoto
Rutinerede Kansas City Stompers er tilbage i Slangerup 23. februar forstærket af jazzsangerinden Anna Pauline. Pressefoto

slangerup Kansas City Stompers har før spillet i Slangerup, og når de vender tilbage lørdag 23. februar har de inviteret jazzsangerinden Anna Pauline til at synge sammen med dem i Ejegod Jazzklub.

Anna Pauline er født og opvokset i en meget musikalsk familie i Sverige. Hun afsluttede i 2012 sin uddannelse 'Jazz Sang' på Malmö Musikkonservatorium, og er meget inspireret af bl.a. Ella Fitzgerald, Anita O'Day, Peggy Lee, Doris Day og Marilyn Monroe.

Når man dertil føjer det navnkundige orkester, Kansas City Stompers, er der dømt succes, lover Ejegod Jazzklub i en pressemeddelelse.

Orkestret består af musikere, der spiller alle stilarter fra pop til jazz og rock. Kansas City Stompers har igennem 65 år vist sig som et af de mest professionelle orkestre i Danmark, hvilket bekræftes af deres 44 cd- og lp-udgivelser.

Tilmelding til koncerten til Ole Manscher på tlf. 4817 2944 eller mail olemanscher@gmail.com

Man kan læse mere om arrangementet på hjemmesiden www.ejegodjazzklub.dk.