Ja til Furesø

Med tak for de mange engagerede reaktioner på initiativet 'Furesø Vision 2020' vil jeg een gang for alle sige "ja til Furesø" og lægge begge gamle kommuners forhistorier i graven.

I hvert fald alt det negative, man kan finde på at rive op i.

Der er behov for at se fremad og glæde sig over de unikke muligheder, vores nye kommune har. Det er en af missionerne med Furesø Vision 2020.

Der ligger en fantastisk mulighed foran os. Vores kommune er stadig kun 15-16 måneder gammel, men skal gå fremtiden stolt og optimistisk i møde.

Når jeg kigger på det udgangspunkt Furesø Kommune har fået, ser jeg muligheder. At vi også er født med en række store udfordringer adskiller sig fra andre kommuner på den måde, at vi skal kigge længere, før udfordringerne er løftet.

Lige nu har vi en alvorlig situation. Ingen tvivl om det. Men jeg tror mange kan genkende fra egen hverdag, at vejen ud af alvor eller krise går gennem hårdt arbejde og evnen til at se lyset for enden. Lad os acceptere de vilkår, vi står med, og komme videre.

Jeg ser Furesø Vision 2020 som en vej – og ny energi – til lyset.

Alle har en stemme i Furesø Vision 2020, og siden projektet gik i luften har vi oplevet en parathed til – og et stort ønske om – at se fremad og deltage i arbejdet.

Derfor glæder jeg mig til på lørdag den 12. april, når Furesø Vision 2020 holder sit første borgerdrevne arrangement. Læs mere og tilmeld dig på www.furesoevision2020.dk