Hurra for Lynge hal 2

Jørn Bertelsen, Nøglegårdsvænge 7, 3540 Lynge, skriver:

Omtrent sådan var Borgmesterens ord, da der blev holdt rejsegilde på Lillerød hal 3. Ja, Lynge hal 2 er en "varm kartoffel" for de kære politikere.

Men, det var desværre ikke Lynge hal 2, der skulle fejres, den ser ud til at skulle udskydes til 2008.

D.v.s hallen og de nye omgivelser står færdig et godt stykke inde i 2009. Altså om tre år, måske.

For der kan jo være mere presserende opgaver til den tid i Allerød.

Jeg kan simpelthen ikke få ind i knolden, hvordan politikerne kan være det bekendt. I de sidste mange år har der været en markant udbygning af Lynge, samt i de ældre eksisterende huse har der været stor udskiftning til børnefamilier. Det har politikerne hele tiden vidst.

Hvordan f….. kan det være, at udbygningen foregår med lynets hast ovre i Allerød, når så der er ved at blive taget tilløb til noget i Lynge, så falder det til jorden igen?

Er det simpelthen, fordi politikerne er "Allerødder" og i den grad ligeglade, tilsyneladende, med hvad der sker, eller rettere, ikke sker her ude på landet?

Vi har herude en idrætshal, som er en af de mest belagte, hvis ikke mest, her i kommunen. Det kan man jo tage ud fra de analyser, der blev lavet i 2001-2002 sæsonen, hvis de altså stadig eksisterer.

I 2003 blev der lavet en optælling m.h.t. børn i det nye kvarter Kærhøjgårdsparken m.h.t. institutionspladser, ca. 110 børn mellem 0-10 år! Det er over 5 år siden!!!

Kære politikere, der er ikke kommet færre børn til. Lynge hal 2 og Lillerød hal 3 blev prioriteret lige højt. Se så at komme igang, det skylder i vores børn og unge i Lynge-området. I gik på valg med dette emne. Om nødvendigt brug af kassekreditten, det har i jo før været nødvendigt i…. Allerød!

Stort tillykke til Allerød med de nye idrætsfacilliteter. God sommer