Høje hurra’er på Engholm

Festlig indvielse af to nye køkken-alrum

Foto: Michael Braunstein

Hurra-råbene løftede sig mod loftet i de to ombyggede boliger, der nu er blevet til to køkken-alrum, da der onsdag 25. maj var indvielse på Plejecenter Engholm. Og der var grund til fest og glæde: Ombygningen er særdeles vellykket og har resulteret i to hyggelige, lyse og funktionelle 'være-områder' for beboere og personale. Om kort tid kan endnu en tidligere bolig indvies som køkken-alrum.

Virksomhedsleder Birtha Stark Mortensen gennemgik ombygningens historie og påpegede, at det havde været en kamp, men en kamp det havde været værd at kæmpe.

"Beboerne i denne del af Engholm har før haft langt at gå til fællesrum og spiserum, mange sko er blevet slidt op, men heldigvis fik vi mulighed for at ombygge de tre lejligheder – uden at det medfører en huslejeforhøjelse for beboerne," sagde Birtha Stark Mortensen og takkede alle, der undervejs havde bidraget til, at ombygningen lykkedes.

Borgmester Erik Lund ønskede Engholm tillykke med de gode lokaler og udråbte et stort hurra for plejecentret, og formanden for boligorganisationen, Steen Viby, erklærede, at han var stolt over, hvad der nu kunne indvies. Og med direkte adresse til kommunen sagde han:

"Engholm ønsker sig havemøbler til de nye terasser. Her synes jeg, kommunen skulle komme på banen og opfylde det ønske, når nu andre har ordnet alt det andet for kommunen."