Hjælp politikerne i højden

Gilleleje: Gribskov Kommune og Kulturhavn Gilleleje inviterer onsdag, 23. april, kl. 19-21 til borger- og debatmøde om forslaget til etape 3 i kulturhavnen. Det sker i Remisen på Gilleleje Stationsvej 10A.

Etape 3 består af butikker, plejeboliger, rækkehuse og et torv. Kulturhavn Gilleleje præsenterer to forskellige forslag til udformninger af etapen.

Fælles for forslagene er, at de kræver dispensation for den allerede vedtagne lokalplan. Kulturhavnen ønsker at bygge højere end den grænse der i lokalplanen flugter med Ellen Mariehjemmet.

@Brod Indrag:Økonomiudvalget besluttede på det seneste møde at vente til efter borgermødet med at arbejde videre med udformningen af etape 3.

Administrationen vurderer i øvrigt, at de to forslag til udformningen af etape 3 ikke er i strid med intentionen om at byggeriet skal passe til den eksisterende bygning for Ellen Mariehjemmet.

I det ene forslag har byggeriet fladt tag og er 1,5 meter for højt, i det andet forslag er der sadeltag på bygningerne, som derfor er endnu højere.

Samme dag som borgermødet inviterer Snedkeriet i øvrigt på på to års fødseldagsfest, hvor man i tidsrummet kl. 10-15 byder på kaffe, the og kage.

Og festen fortsætter når Kulturhavn Gilleleje og Innovater A/S, der står for udviklingen og opførelsen af etape 1, holder rejsegilde tirsdag 29. april kl. 13.

Det meddeles at alle boligerne på første sal af etape 1 nu er solgt, med forventet indflytning i oktober 2014. Desuden kan bydes velkommen til Tandlægehuset Praksis Gilleleje, som flytter ind på 1. sal ved siden af lægehuset. fsp