Hiv spil ned fra dit bibliotek

Nu er det blevet muligt at downloade spil fra Fredensborgs biblioteker via internettet

Af Anders Koch, praktikant

I et godt stykke tid har det nu været muligt at downloade ting og sager fra Fredensborg Bibliotekerne hjemmefra. Det eneste, der egentlig manglede, var bare computerspillene.

På www.spilogmedier.dk er det nu blevet muligt at få fat i computerspillene ved hjælp af det såkaldte 'downlån', hvor du kan låne og spille i syv dage, inden spillet forsvinder.

Hjemmesiden er nok ikke for den rutinerede gamer. Spillene er mest henvendt til børn på op til en 9-10 år, så hvis du søger spil med splatter og blod, bliver du nødt til at rejse dig og gå ned på det nærmeste bibliotek. Men hvis du har en lille datter eller søn, som keder sig, er dette den perfekte mulighed for mange timers underholdning.

Betingelserne for at kunne bruge www.spilogmedier.dk er, at du er oprettet som låner på Fredensborg Bibliotekerne, har en adresse i Fredensborg Kommune og er i besiddelse af en Windows computer.

Men det er ikke kun spil, du kan få fat på. Der er nemlig også et bredt udvalg af sprogkurser. Så nu kan da lære at tale alt lige fra engelsk til tyrkisk uden at skulle bevæge dig.

Selvom alt snart er muligt at få fat i via nettet, er det naturligvis stadig muligt også gå på biblioteket på gammeldags vis.