Hansen assisterer i San Joses NHL-kollaps mod Ottawa

Danskerklubben var foran 5-2 før sidste periode, men Ottawa kom tilbage og vandt kampen 6-5.

Jannik Hansen (i blåt) kom på pointtavlen, men San Jose endte med at tabe kampen mod Ottawa Senators.
Jannik Hansen (i blåt) kom på pointtavlen, men San Jose endte med at tabe kampen mod Ottawa Senators.

Danskerklubben San Jose Sharks havde både Jannik Hansen og Mikkel Bødker på isen, da holdet tabte 5-6 til Ottawa Senators på udebane i verdens bedste ishockeyliga, NHL, natten til lørdag dansk tid.

San Jose sad totalt på kampen, indtil Ottawa iscenesatte et storstilet comeback og vendte kampen på hovedet i tredje periode.

Da anden periode sluttede, var San Jose Sharks foran 5-2. Jannik Hansen havde leveret en assist, efter at han var blevet vraget til de seneste kampe i ligaen. Det var danskerens fjerde point i 26 kampe i sæsonen.

Men så tog Ottawa sagen i egen hånd og scorede tre gange på ti minutter. Ved stillingen 5-5 måtte de to hold derfor ud i overtid, og der scorede Matt Duchene sejrsmålet for Ottawa efter sølle syv sekunder.

Det endte bedre for Detroit Red Wings og Frans Nielsen, der slog Florida Panthers 4-2.

Nielsen fik 17 minutter på isen, men danskeren lavede ikke nogen point.

Detroit klatrer langsomt videre op i tabellen efter en svingende sæsonstart. Holdet har nu 41 point for 40 kampe og nærmer sig midterfeltet i Eastern Conference.

Nikolaj Ehlers lavede en assist, da Winnipeg Jets slog Buffalo Sabres 4-3. Det var Ehlers' point nummer 32 på 42 kampe i NHL denne sæson.

Winnipeg ligger i toppen af Western Conference med 53 point for 41 kampe. Kort efter ligger San Jose Sharks, der har 48 point for 39 kampe. De to hold mødes i næste runde i NHL. Kampen spilles natten til mandag.