Hans Buur, 80 år

FØDSESLSDAG Fhv. direktør Hans Buur, Liseleje, fylder 80 år den 8. juli. Efter et langt arbejdsliv beskæftiget med marketing, information og informatik, som leder og direktør i bl.a. I/S Datacentralen, Ericsson, Nokia, KTAS og Innova Brüel & Kjær, sluttede erhvervskarrieren som marketing manager i 2009 i det amerikanske selskab Lumasense Technologies.

Med et stort netværk fortsatte aktiviteten, som formand bl.a. for Landliggersammenslutningen i Frederiksværk, Liseleje Vandværk, Halsnæs Venstre og Melby Ældreboliger samt engagement i bestyrelser som Liseleje Kystlag, LOF Øresund, Folkeoplysningssamrådet for Halsnæs, Melby Menighedsråd og Menighedspleje og nu senest i bestyrelsen for Melby Mølles Bevarelse.

Interessen for nationale og lokale samfundsforhold har altid været nærværende og givet stof til mange læserbreve og debatindlæg. Der blev dog også tid til en kort TV-karriere som deltager i 16 afsnit af den populære TV2 Charlie serie "Syv Sure Mænd".

Selvom engagementet nu er nedtrappet nydes livet som fastboende 100 meter fra Kattegat i det elskede Liseleje. Dagen fejres under private former sammen med familien.