Goddag, det er politiet: Ombytning af nyt kørekort

Foto: Kenn Thomsen

En 18-årig ung kvinde fra Hvidovre, måtte i weekenden se sit relativ nye kørekort blive byttet til et midlertidigt et af slagsen, efter hun var blevet stoppet for spirituskørsel i Glostrup.

Det var lørdag nat, at Vestegnens Politi modtog en anmeldelse om mulig spirituskørsel. En patrulje fik standset bilisten på Mjølnersvej i Glostrup. Føreren, en 18-årig kvinde fra Hvidovre, blev skønnet påvirket af alkohol, hun blev anholdt og kørt til udtagelse af blodprøve på Albertslund Politigård. Hun erkender sigtelsen, oplyser Vestegnens Politi.

Hendes kørekort blev ombyttet til et midlertidigt et.

Flere gange i løbet af weekenden blev bilister standset og sigtet for enten spirituskørsel eller narkokørsel.

Natten til søndag blev en personbil bragt til standsning af en politipatrulje i Østergården i Ishøj. Føreren, en 26-årig mand fra Ishøj, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, han blev anholdt og kørt til udtagelse af blodprøve på Albertslund Politigård. Han var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. Han erkender begge sigtelser, oplyser Vestegnens Politi. Derudover blev han sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.