God uge for bordtennisklubben

Foto: Henrik Førby Jensen
Skensved 1, der i denne runde i østdanmarksserien vandt en tæt og vigtig sejr over Sørbymagle 1. Fra venstre: Stefanie H. Christensen, Ronnie Teining, Brian Ganzhorn og Anders Jensen.
Skensved 1, der i denne runde i østdanmarksserien vandt en tæt og vigtig sejr over Sørbymagle 1. Fra venstre: Stefanie H. Christensen, Ronnie Teining, Brian Ganzhorn og Anders Jensen. COPYRIGHT, 2010

Skensveds fire bordtennis-hold i ØBTUs turnering var i ilden i den forløbne uge. Det blev til tre sejre og en uafgjort kamp, oplyser klubben. Skensved 1 i østdanmarksserien, der efter nederlag i de seneste to kampe, var gledet ned på en sjetteplads, vandt i et tæt opgør mod Sørbymagle 1 med 8-6 og er nu placeret på en samlet fjerdeplads i rækken. Sejren var vigtig for Skensved 1, der nu er næsten sikret endnu en sæson i ØBTUs højest rangerende række. Skensveds hold i serie 2 og i serie 3 vandt også deres kampe og begge hold er nu rykket op som nummert tre i deres respektive rækker og kan nu blande sig i oprykningsspørgsmålet. Skensved 2 i serie 2 vandt over Karlslunde 2 med 11-3, mens Skensved 3 i serie 3 vandt over Greve 5 med 7-3. Skensved 4 i serie 4 spillede uafgjort 5-5 mod rækkens nummer to Greve 6 og er nu placeret på en samlet sjettepladsplads i serie 4.