Glæde på scenen

Hvidovre Dramaskole er et initiativ skabt i samarbejde mellem Teater Vestvolden og Hvidovre kommune, hvor børn i alderen fra 9 til 15 år kan få træning inden for skuespilteknik og improvisation af professionelle scenekunstnere.

Hvidovre dramaskole har været en stor succes, og i år er der oprettet et ekstra hold for de 9-11-årige for at imødekomme efterspørgslen.

Dramaholdet på Teater Vestvolden skal i efteråret arbejde med teaterøvelser, stemme, krop, tekst og fortællinger fra deres eget liv. Børnene skal øve sig i at stå på scenen og nyde det. Der skal både leges og fantaseres og børnene skal inspirere hinanden til at lave fortællinger. Afslutningsvis skal holdet sammensætte en visning med øvelser fra timerne.

Eleverne på Hvidovre Dramaskole er glade for det kommunale initiativ:

»Jeg havde lyst til at finde ind til glæden ved at lave teater, og tilmeldte mig derfor Teater Vestvoldens dramahold. Her fik jeg mulighed for at udfolde min fantasi og personlighed i de forskellige øvelser, vi har lavet. Desuden har der været en rigtig rar og uhøjtidelig stemning på holdet, hvor der er blevet grinet en masse,« siger Sabrina, der har gennemført dramaforløbet for de ældre elever.

Hvidvore Dramaskoles nye hold for 9-11-årige har fortsat åben for tilmelding, så hvis man har lyst til at afprøve sit talent og se om skuespil kunne være noget, så kan man kontakte Teater Vestvolden på mail: dk@teatervestvolden.dk – man kan ringe til teatret for at høre mere på telefon 36772300.