Gislinge-træner tilbage på sidelinjen

Anders Nielsen oplevede oprykkernes sejr i Hedehusene på mobilen. Nu er han tilbage, og to hjemmekampe venter.

Foto: Peter Andersen
Sporten. Fodbold Serie 1. Gislinge mod Trundholm/Herrestrup. Foto: Peter Andersen.
Sporten. Fodbold Serie 1. Gislinge mod Trundholm/Herrestrup. Foto: Peter Andersen. Peter Andersen

Søm

Han oplevede torsdagens overtidssejr på 3-2 mod Fløng/Hedehusene på en gloende mobiltelefon-forbindelse fra Tyskland, hvor han var på kursus, men tirsdag aften er Gislinge-træner Anders Nielsen tilbage på sidelinjen hos sit serie 1-hold.

Fodboldoprykkerne fra Gislinge spiller to hjemmekampe i træk, tirsdag mod RB06 fra Roskilde og lørdag mod B73 fra Slagelse.

Hjemmeholdet har stadig Shevan Jegajothy på skadeslisten, men ellers er alle mand klar. Også topscorer Sujeevan "Suddi" Rajendram.

– Han er en sjov type. Ret ømskindet, men pokkers farlig foran kassen, roser træneren.

I Gislinges kampfri weekend spionerede træneren, da RB06 i weekenden slog Ørslev med 3-0.

– Virkelig godt Roskilde-hold, der i øvrigt havde klubbens cheftræner Martin Jungsgaard med på banen. Det bliver en svær kamp for os, forudser Anders Nielsen.

To point i to kampe gør træneren glad

Det samme gælder hjemmekampen på lørdag, hvor de fysisk stærke B73 kommer på besøg – et hold, der ligesom Gislinge er oprykker.

Gislinge vandt sidste sæson over Slagelse-mandskabet med tre overskydende mål hjemme og tabte med tre mål på udebane i foråret.

– Et point i hver af de to hjemmekampe – så er jeg en glad mand, lyder det fra Gislinge-træneren inden tirsdagens og lørdagens hjemmekampe.