Gerrard vil løfte Liverpool ud af krisen

Efter en skidt sæsonåbning for Liverpool ved Steven Gerrard godt, at han som anfører for den engelske storklub skal vise sine holdkammerater vejen ud af krisen.

Daniel Agger og Christian Poulsen kan roligt kigge hen mod Steven Gerrard, der som anfører for Liverpool vil føre den engelske storklub ud af den nuværende sportslige krise.

– Fodbold handler ikke kun om opture. I hele min karriere har jeg oplevet både op- og nedture, og jeg har sikkert lært mere fra nedturene, fordi det er der, man må kigge på sig selv og finde ud af, hvad der er gået galt, siger Gerrard.

Den dårlige sæsonåbning for Liverpool har budt på sølle fem point i de første fem Premier League-kampe, og i onsdags blev Liverpool pinligt sendt ud af Liga Cuppen til Northampton, der spiller i Englands fjerdebedste række.

– Jeg vil bede fansene om at stole på spillerne og stole på, hvad spillerne siger. Jeg har læst og hørt på, hvad spillerne har sagt, og de har alle sagt, at vi nok skal få rettet op på det hele, og det skal vi nok, fortæller Gerrard.

Midtbaneprofilen tager lørdag sammen med sine danske holdkammerater imod Sunderland på Anfield.