Gadstrupløbet

Heden Midtsjællands Avis

Trods regnbyger og grå skyer blev Gadstrup løbet endnu engang den succes det er. 115 løbere i alle aldre var klar d. 2 oktober nogle kl. 10, nogle kl. 11 til at gennemfører det 7 løb i Gadstrup motion. Efter fælles opvarmning og en kort, informativ tale af motionforeningens formand Merete Olsen, blev løbet skudt i gang under den store luftportal.

Efter det første løb, børne løbet, fik alle deltagere en medalje og en udvalgte selv en sponsorpræmie fra OK-benzin eller Sydbank når de kom over målstregen. I det store løb fik de hurtigste indenfor hver kategori en præmie, bestående af et gavekort til en sports butik, sponsoreret af tømrefirmaet HHT-byg.

Derefter var der lodtrækning af sponsorgaver på deltagernumrene. Her kunne 10 glade løbere gå hjem med flotte præmier fra hhv. Blomsterstalden i Salløv, løbetøj fra AticWear, samt sports tasker fra Sydbank.

Daglig`Brugsen i Gadstrup havde udover at lægge plads til, sørget for, at løberne kunne forsyne sig med vand og frugt når de kom i mål.

Se billeder fra dagen på Face Book eller foreningens hjemmeside, hvor også resultaterne kan ses.

Tak til sponsorer, frivillige og løbere for endnu et godt løb og på gensyn i 2017