Frisør genåbner salonen med nyt navn

JYDERUP: Lørdag den 1. september genåbner frisørsalonen på Nyvej 6 i Jyderup. Salonen har været lukket siden slutningen af april.- Meget er sket, siden jeg gik fra på barsel for et år siden. Men jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet igen, smiler Kristina Betzer (tidligere Terkelsen).

Foto: Rita Sørensen
Frisør Kristina Betzer genåbner sin salon med nyt navn Salon LaKris, Nyvej 6, Jyderup. Foto: Rita Sørensen
Frisør Kristina Betzer genåbner sin salon med nyt navn Salon LaKris, Nyvej 6, Jyderup. Foto: Rita Sørensen

Rita Sørensen, red.jp@nordvest.dk

Salonen har fået en ny indretning, og samtidig benyttes lejligheden til at skifte navn.

– Et nyt kapitel i mit liv starter nu, og det må gerne smitte af på min virksomhed, fastslår hun.

– Jeg vil gerne sætte et mere personligt præg på salonen, så jeg tænkte længe over flere muligheder. Men pludselig en sen nattetime var den der: Salon LaKris, fortæller Kristina.

Flere saloner benytter navne, som starter med La. En kombination af La og fornavnet Kristina blev så til LaKris. Et sjovt navn som afspejler den humor, som heldigvis fortsat er i behold.

Nyt navn og ny stil i salonen, men kunderne mødes af samme ansigt og samme gode service som hidtil. Også produkterne i salonen vil være de velkendte gode mærker.

Salon LaKris vil være åben tirsdag, onsdag og fredag, lørdag. Tidsbestilling kan foretages via online-bestilling på salonens nye hjemmeside www.salonlakris.dk, ved personlig henvendelse eller telefonisk.

En svær tidNår man er selvstændig forretningsdrivende, følger mange mennesker med i den pågældendes liv med glæder og sorger. Der snakkes, og følges på afstand, men hvordan tackler man lige at snakke med vedkommende, når hun nu vender tilbage til arbejdet?

– Jeg vælger at tale frit ud om de svære udfordringer, som livet har budt os, siger Kristina Betzer.

Et år er gået, siden hun gik på barsel. En dejlig datter blev født tre uger for tidligt, men alt tegnede lyst og godt for den lille familie. Lige indtil den dag efter et kontrolbesøg på Holbæk Sygehus, hvor den tunge melding kom: Matilde har leukæmi.

Kun treenhalv måned gammel og så en aggressiv form for leukæmi.

Familien fik med et vendt op og ned på alting. Far, mor og barn blev indlagt på Rigshospitalet med ophold på Ronald McDonald huset, som nåede at blive deres »hjem« i syv måneder.

Den lille pige måtte igennem flere hårde kemobehandlinger, før lægerne indstillede til en knoglemarvstransplantation, som skulle til for at redde hende. Stor var glæden, da det viste sig, at den lille krop begyndte at reagere positivt på behandlingen. Men immunforsvaret er fortsat meget lavt, og Matilde må beskyttes mod mulige infektioner, derfor skal hun i lang tid passes i hjemmet. Det bliver i de kommende måneder faderen, Lars Betzers krævende opgave. En opgavefordeling de er helt enige om.

– Lars vil gerne. Det ville jeg også, men jeg vil også meget gerne genåbne min salon, så det er sådan, vi gør, siger Kristina Betzer.

Oven i lille Matildes sygdom har Kristina i den forløbne tid selv været igennem to små operationer efter fundet af en ondartet modermærkekræft i overarmen.

– Jeg fortæller det ikke for at blive ynket. Jeg fortæller det for at folk ikke skal lide af berøringsangst, når jeg nu vender tilbage til mit arbejde i salonen, fastslår Kristina Betzer.

En barselsvikar, Jannie Lyngholm, var ansat til at passe salonen under Kristinas barsel, men desværre blev hun ramt af allergi og måtte holde op. Salonen har derfor været lukket de seneste måneder.

Kristina Betzer glæder sig meget til at komme i gang i salonen og møde nye og gamle kunder.