Fredensborgs første sejr

Med 1-0 over Herlev på Mads Skovbys scoring rykkede Fredensborg op over nedrykningsstregen

Foto: Bo Hilsted

Fodbold: Fredensborg har ikke fået den start, man håbede på efter trænerskiftet med bare et point i tre kampe, men i Herlev kom der endelig tre point på kontoen efter en god fighterindsats.

Det var ikke kønt, men effektivt, og der blev lukket tæt sammen foran Jesper Christensens mål, samtidig med, at der blev spillet enkelt og direkte med flere lange bolde end tidligere på sæsonen.

Kampens mål faldt efter et kvarters spil og var ganske nydeligt, smukt indlæg fra venstre af Emil Sørensen til Mads Skovby ved fjerneste stang, hvor han fik sparket bolden i mål forbi en lidt passiv keeper, 1-0 kampens eneste mål, men et meget mål for Fredensborg, for det viste sig at være tre point værd.

Ellers var kampen en ganske jævnbyrdig affære med få chancer til holdene, måske et lille overtag til hjemmeholdet, der var tæt på udligning lige efter pausen, men det var tydeligt, at begge hold fokuserede på at få vigtige point, selv om det er tidligt på sæsonen.

Kasper Antonsen og Laurits Lund stod godt i midterforsvaret

Fredensborg møder B 1908 i DBU's pokalturnering tirsdag den 1/9 kl. 17.15 og Vanløse på hjemmebane i danmarksserien lørdag den 5/9 kl. 13.00.s