Fra camp til champ?

Er du den nye Kristian Pless, Peter Gade eller Morten W. Sørensen? BTSK giver dig mulighed for at prøve talentet af

Foto: Lars Olrik

KETSJERSPORT

I takt med at de første forårsspirer begynder at bryde frem, lancerer flere af byens idrætsklubber nu også sommeraktiviteter i form af sportsskoler.

Birkerød Tennis og Squashklub er ingen undtagelse, for her kan børn og unge mellem 7 og 17 år komme til at stifte bekendtskab med alle de tre store ketsjergrene uden på forhånd at være medlem af klubben.

Badminton med i uge 32

Den første camp løber af stabelen i uge 27, hvor man får lejlighed til at spille udendørstennis og squash på indendørsbanerne, mens den anden camp, hvor badminton også er på programmet, afvikles i uge 32.

For begge camps gør det sig gældende, at man mandag til fredag mellem klokken 9 og 13 starter med grundlæggende træning for derefter at spille kamp.

Fra klokken 13-16.30 er der mulighed for at deltage i den efterfølgende sportspasningsordning, hvor leg, sjov og sport går op i en højere enhed.

Henvender sig til alle

Til at lede arrangementet råder BTSK over kompetente og dynamiske trænere, der har stor erfaring i at coache børn på en sjov måde og gennem en årrække har stået for mange succesrige sommercamps, der totalt plejer at samle over 150 børn.

Klubben understreger, at både begyndere og øvede spillere vil have glæde af at deltage.Bare interessen er til stede, skal man nok få styr på ketsjeren, hvad enten man er glad for tennis, squash eller badminton.

Selve campen indledes med, at deltagere og trænere mødes hver dag ved klubhuset klokken 9, hvor der varmes op. Herefter trænes der til klokken kl. 11.30, og efter en velfortjent pause tager man fat på at spille kampe.

Bred vifte af aktiviteter

Men er velkommen til selv at tage udstyr med, og ligger man ikke lige inde med noget, kan man låne af klubben.

I pasningsordningen, der starter klokken 13, kan der vælges frit mellem et stort udvalg af aktiviteter, heriblandt håndbold, fodbold, hockey, volley, minitennis, spil, bordtennis og bordfodbold.

Typisk arrangeres der om torsdagen overnatning for de interesserede.

Som supplement til de frokost- og madordninger, der skal holde batterierne hos de unge atleter godt kørende, er klubbens cafe åben hver dag.

På campen i uge 27 er der plads til 60 deltagere, mens campen i uge 32 har plads til 40 spillere yderligere.

Da der plejer at være rift om pladserne, kan det godt betale sig at melde guldklumpen derhjemme til en sund sommerferieaktivitet allerede nu. Det gør du på nettet ved at navigere dig frem fra hovedsiden www.btsk.dk eller ved at gå direkte ind på www.camp.btsk.dk