Foråret fejres med åbent hus hos Antirust Center i Ubby

Morten Nielsen, Hans Rasmussen og Kasper Andersen er klar til at tage imod den 29. og 30. marts.
Morten Nielsen, Hans Rasmussen og Kasper Andersen er klar til at tage imod den 29. og 30. marts.

Foråret har i den grad banket på og trådt indenfor i år. Det skal fejres hos Vestsjællands Antirust Center på Hovvej 24 i Ubby, hvor indehaver Hans Rasmussen sammen med sine medarbejdere Morten Nielsen og Kasper Andersen tager imod.

De er alle tre fagfolk, der tager sig af de biler, der bliver indleveret til rustbeskyttelse. Trekløveret har mange års erfaring med antirustbehandling af biler, og det vil de lade kunderne nyde ekstra godt af i weekenden den 29. og 30. marts, hvor der er åbent hus med mulighed for at vinde en dobbeltbehandling.

– Vi giver et gratis rusttjek af de biler, der kommer i løbet af de to dage, og så har man også mulighed for at vinde biografbilletter, fortæller Hans Rasmussen.

Han ser frem til den weekend, som altid plejer at være et arrangement, der trække en del mennesker til.

– Vi har vel snart gjort det i omkring 10 år. Sidste år lå sneen højt, men det tror jeg ikke bliver tilfældet i år, siger Hans Rasmusen, som også er klar med ekstra gode tilbud på rustbehandling til dem, der møder op, ligesom man naturligvis byder på lidt at drikke og spise.

– Når det er blevet forår, så er mange flere mennesker klar til at få gjort noget ved både have, hus og bil, og det sidste kan vi sørge for hos os, lover Hans Rasmussen. Og med den udsædvanlige fugtige vinter i år er der ekstra god grund til at sikre sig, at bilen er rigtig rustbeskyttet til det danske klima. Med vinterens salt og fugt i mente skal man være ekstra opmærksom på rustdannelse i sin bil.