Flere skadesplagede spillere får comeback for Danmark

Landstræner Lars Søndergaard må se bort fra skadede profiler, mens et par andre får længe ventede comeback.

Nicoline Sørensen (i hvidt) har været væk fra landsholdet i omkring halvandet år efter en slem korsbåndsskade. (Arkivfoto).

Nicoline Sørensen (i hvidt) har været væk fra landsholdet i omkring halvandet år efter en slem korsbåndsskade. (Arkivfoto).

Landstræneren for de danske fodboldkvinder, Lars Søndergaard, hev ved fredagens landsholdsudtagelse et par velkendte ansigter tilbage i rødt og hvidt efter langvarige skadesforløb.

Mens store profiler som Pernille Harder og Katrine Veje er ude på grund af skader, så bliver testturneringen Tournoi de France et gensyn med en trio, som har døjet med slemme skader.

Nicoline Sørensen fra Everton og Frederikke Thøgersen fra Inter gør begge comeback i truppen efter omkring halvandet års fravær.

Begge spillere blev ramt af korsbåndsskader tilbage i september 2021.

Også West Hams Emma Snerle er tilbage i landsholdsvarmen efter at have været ude med skader i det meste af et års tid.

– Det er glædeligt at se Emma Snerle, Frederikke Thøgersen og Nicoline Sørensen tilbage i truppen efter lange skadesforløb. Det skærper konkurrencen i truppen, siger Lars Søndergaard i en pressemeddelelse fra DBU i forbindelse med udtagelsen.

– Vi glæder os rigtig meget til at tage hul på forberedelserne til sommerens VM. Det bliver spændende at se, hvor vi står mod nogle stærke modstandere.

Tournoi de France er en vigtig forberedelsesturnering frem mod sommerens slutrunde i Australien og New Zealand.

I Frankrig skal Danmark møde værterne 15. februar, mens Norge venter 18. februar og Uruguay 21. februar.

/ritzau/