FCK-træner: Det har været godkendte CL-kampe i Parken

Med tre uafgjorte kampe i Champions League og et farvel til Europa er evalueringen blandet for FCK-træneren.

FC København-træner Jacob Neestrup var meget levende på sidelinjen i kampen mod Dortmund. Det endte 1-1 i den sidste europæiske kamp for FCK i denne sæson.

FC København-træner Jacob Neestrup var meget levende på sidelinjen i kampen mod Dortmund. Det endte 1-1 i den sidste europæiske kamp for FCK i denne sæson.

FC København forlader Champions League med 1-1-resultatet hjemme mod Borussia Dortmund.

Det blev til tre point, og FCK-træner Jacob Neestrup havde gerne set lidt flere point på kontoen og et avancement i Europa i stedet for exit.

Han overtog roret fra fyrede Jess Thorup, der opnåede et point i de to første Champions League-kampe, hvor Neestrup var assistent.

– Jeg kan kun snakke om de fire kampe, hvor jeg stod i spidsen for holdet. Jeg synes, at vi kom lidt sent i gang. De tre seneste kampe har været godkendte.

– Jeg ved ikke, om det samlet set er godkendt eller ej. Men det er i hvert fald godkendt i Parken, siger Neestrup.

Alle tre uafgjorte FCK-resultater kom i Parken mod henholdsvis Sevilla, Manchester City og Dortmund.

– Det ærgrer mig, at vi ikke tager flere point mod Sevilla, som kæmper med tingene i øjeblikket. De to kampe mod Sevilla ærgrer mig, for der lå noget mere i de kampe.

– Vi har fået tre point. Det er ikke fantastisk, men det er samme antal som Juventus. Det er mere end to skotske klubber og Plzen, og dem skal vi også have flere point end, mener Neestrup.

FCK var allerede ude inden onsdagens kamp mod Dortmund, men den sidste præstation var acceptabel ifølge Neestrup.

– Jeg ville gerne have spillet lidt flere kampe. Vi leverede en god præstation. I første halvleg var det kontrolleret fra vores side. Det blev mere åbent i anden halvleg, og det kunne have tippet begge veje.

– Vi gjorde alt, hvad vi kunne for at vinde og give publikum en god oplevelse. Vi prøvede ikke at fedte en uafgjort hjem, siger Neestrup.

/ritzau/