Mindre administration og lavere skat

I Venstre i Ballerup er vi overraskede over, at vi stadig ligger meget højt i nøgletalsanalyser over ”central ledelse og administration”.

Kåre Harder Olesen, Mikael Wandel Christian Skjæran (V), medlemmer af kommunalbestyrelsen

Vi har i denne valgperiode først fået overtalt Socialdemokratiet til at analysere området, og senere har vi sammen gennemført besparelser på rådhuset for over 20 millioner kroner. Nu viser noegletal.dk, at vi stadig bruger 1.179 kroner ekstra per borger på administration og ledelse i forhold til gennemsnittet i Hovedstadsområdet.

En del af disse ekstra 56 millioner kroner, vi bruger hvert år, er selvfølgelig særlige tiltag, som vi selv har været med til at vedtage, men der er stadig et stort besparingspotentiale på den centrale administration.

Hver femte socialdemokratiske borgmester i Danmark har sat indkomstskatten ned i deres kommune i denne valgperiode. For eksempel har Gladsaxe sat skatten ned 0,1 procent tre gange – dette er faktisk, hvad vi også ønsker i Venstre i Ballerup.

Vi har en finansieret plan for at nedsætte indkomstskatten med 0,3 procent i den kommende valgperiode. Vi kan faktisk både have en god velfærd, afbetale på vores gæld og sætte skatten ned. Læs mere på venstreballerup.dk eller kom forbi vores valgbutik i Centrumgaden.