Endnu et dumt nederlag til Værløse

FODBOLD Værløse, der trods en gevaldigt vinterudluftning i truppen har spillet flere lovende træningskampe, skulle lørdag eftermiddag forsøge at rejse sig fra forrige weekends 0-4 præmierenederlag. Det skulle ske foran hjemmepublikummet på Værløse Stadion og gå ud over B1908, der ligesom Værløse er nyoprykkere. Og Værløse startede da også kampen i fin stil og efter få minutter faldt første mulighed, men bolden sneg sig tæt forbi mål. Men Værløses defensive sårbarhed begyndte hurtigt at vise sig, og efter ti minutter fik gæsterne et frispark udenfor feltet, og på indlægget kunne en B1908-angriber forholdsvis nemt heade bolden i mål til 0-1.

Efter scoringen spillede Værløse sig tilbage i kampen og havde flere muligheder for at udligne. Et kvarter før pausen løb Tobias Toftesgaard en dyb stikning op og endte i en tackling med B1908s målmand. Riposten røg ud til Mike Chuma. Hans forsøg blev reddet, hvorefter Ercan Demirbas sparkede den efterfølgende ripost i mål til 1-1. Udligningen gav de unge Værløse-spillere blod på tanden, og de spillede friskt til med gode angreb, og i slutminutterne var Tobias Toftesgaard tæt på at bringe Værløse i front, men det blev ved pausestillingen 1-1. Det lykkedes ikke for Værløse-spillerne at tage de gode takter med ud på banen efter pausen, og i minutterne efter pausen tilspillede gæsterne sig flere gode muligheder. Og efter ti minutters spil gik det galt. En B1908-spiller tog et godt rush op ad banen, og han fandt en umarkeret medspiller i højre forsvarsside, og han kunne fra en lidt spids vinkel bringe B1908 i front 1-2.

Værløse havde muligheden for en udligning kort efter, men Ibrahim El-Faour fik ikke ramt bolden ordentligt. I stedet bragte B1908 sig kort efter foran 1-3. Et frisparksindlæg blev forlænget ind i feltet, hvor en B1908 spillere vendte rundt på en tallerken og sendte bolden i mål. Og så var kampen reelt afgjort, og et kvarter før tid kunne en helt fri B1908-spiller øge til 1-4 på et kontraløb. Værløse står dermed tilbage med nul point i forårets to første kampe. Og forårs-målscoreren på 1-8 vidner om at holdet, der rummer mange gode boldspillere, endnu har et stykke vej og skal investere mere i kampene ikke mindst rent fysisk, før de kan begynde at hente point til tabellen. Værløse får allerede mulighed for at revanchere sig, når holdet på onsdag den 9. april kl. 18 tager imod FCKs SAS-ligareserver på Værløse Stadion. Værløse – B 1908 1-4 (1-1) 0-1 John van der Klein (11) 1-1 Ercan Demirbas (29) 1-2 Jakob Witt (55) 1-3 Martin Skov (63) 1-4 Pelle Mortensen (73) Tilskuere: 210