Elitehold fra Allerød Karate Dojo vinder rejse til Tokyo

Kæmpe jubel, da holdet forleden fik overrakt præmie

konkurrencekick Der var store smil og jubelbrøl i Allerød Karate Dojo forleden. Her kunne repræsentanter fra luftfartsselskabet SAS og Dansk Idrætsforbund fortælle klubbens ungdomselitehold, at holdet havde vundet en tur til Tokyo i Japan med alt betalt. Præmien var faldet i en konkurrence kaldet "Future Olympians", hvor målet ifølge en pressemeddelelse har været at sende tre skandinaviske ungdomshold til Tokyo for selv at kunne snuse til byen, inden byen skal være vært for OL i sommeren 2020.

Martin Münshow, der sidder i sponsorudvalget i klubben, fik ideen til at søge om at vinde konkurrencen, og holdet blev udvalgt, efter der var sendt en ansøgningsvideo.

"Det var ret tilfældigt. Vi skulle mødes hernede til møde i udvalget, og jeg havde tilfældigvis set den her konkurrence på Facebook, og så søgte vi. Og nu er det jo bare fedt at komme i mål og kunne sende dem afsted til Tokyo med alt betalt," siger Martin Münshow.

Det var også en glad formand for karateklubben, der kunne være med til at juble.

"Det er fantastisk, at vores klub får sendt sådan et dygtigt hold afsted til Tokyo," siger Bo Mikael Petersen, og også direktør i Dansk Idrætsforbund Morten Mølholm havde ros til holdet.

"Vi er imponerede over det sammenhold, I viser i klubben, og det er så velfortjent, at I kommer ned til Tokyo," lød det fra direktøren under præmieoverrækkelsen til holdet.

Holdet træner sammen, men konkurrerer på forskellige niveauer.