Efterlyst bankrøver sad i fængsel

Foto: Claus Vasbo

BAG TREMMER

Bankrøveren, der røvede Danske Bank i Rungsted to gange på 10 dage, er nu pågrebet.

Efterlysningen mandag aften på TV2s 'Station 2', gav politiet adskillige henvendelser, men røveren var faktisk allerede i politiets varetægt. Det viste sig, at bankrøveren, der har bopæl i København, også havde røvet en bank i Kolding, men her var han blevet genkendt, hvorefter en politimand fra København pågreb røveren, og han blev ekskorteret til Kolding Arrest.

Og her sad han såmænd, da 'Station 2' mandag aften gik i luften foran Danske Bank på Rungstedvej. Politimanden der ekskorterede røveren til Jylland genkendte ham, da han så tv-udsendelsen, og så klappede fælden.

Bankrøveren deler bopæl med indehaveren af varevognen, der blev benyttet ved det andet røveri i Rungsted. Politiet har derfor god grund til at betragte ham som medskyldig, men denne nægter sig skyldig.

Han blev fremstillet for en dommer torsdag, men er nu på fri fod igen, mens politiet checker hans alibi på tidspunktet for røverierne. Dette gøres bl.a. ved at undersøge om hans mobiltelefon er blevet registreret på mobilmaster tæt ved Rungsted.

Bankrøveren er efterfølgende blevet overflyttet til Nordsjællands Politi i Helsingør, hvor han onsdag blev sigtet for de to røverier.