Digitalisering med plads til forbedring

Debat

I skriver at sommerhusejerne tripper, men vi håndverker tramper og lige meget hjælper det.

Jeg har en tilbygning, som der blev lavet aftele for snart er år siden, det sidste jeg har hørt fra en medarbejder I Odsherred Kommune er, at det er en aftale imellem KL og regeringen, der er skyld i langsommeligheden.

Altså en flok akademikere har levet et system, der er så vanskelig, at ingen menesker kan lave en byggeansøgning. Det er muligt, at borgmester beklager, men det er hans partifarve, der sidder i regering, så det er nu han skal bruge sin indflydelse .

I på avisen skulle prøve at lave en byggeansøgning, men det ville være let for jer, for Ier jo læste folk, og så når det skal være en straksansøgning, skal der et skema mere til – et såkaldt tjekskema. Det ligger i en PDF man ikke til at skrive i. Næh, det skal printes ud, udfyldes med sirlig håndskrift og så scannes ind igen. Det er digitalisering, når det er bedst!

Nej, det med byggeansøgning bør fungere ligesom med bilsyn, så man kan vælge, og så kan kommunen have samme hverv som færselstyrelsen – et kontrolorgan.

Kommunen bør stoppe med det pjat med firedags uge, og det med at holde fri lørdag og søndag er et levn fra industrisamfundet. I dag kører samfundet 24/7, sådan er det i det frie erhverv.

Jan Nielsen

Tømrermester

H. C. Andersensvej 16

Nykøbing