Danseglæde på Frederikshøj

Slagelse: Der var fuld fart over feltet, da dansere fra Zizi dansecenter i sidste uge fyrede den max af på Frederikshøj i Slagelse, da de skulle filme finaledansen til deres årlige dance camp-video. Dansere i alderen 7-18 år dansede sig gennem Slagelse by med smil på læben og fokus mod kameraet. Gennem hele ugen lærer danserne delvist stykker op til torsdagen, som er den store film-dag, og danserne er topklar til lave årets fedeste dansevideo, fortæller Cecilie fra Zizi.

– Det er nu fjerde år på vores dancecamp at vi har valgt at indføre en musikvideo på vores dancecamp, og ud fra feedback fra danserne lader dette til at være en kæmpe succes. De sidste tre år har Clara Rasmussen og Natasja Sørensen stået for alt fra koreografi til valg af vinkler, hår og tøj på den årlige Dance Camp video.

Gennem hele Dance Camp ugen kårer vi dagens danser. Kåringen kan gives for alt lige fra den der har givet sig dét ekstra, har været særligt nysgerrig eller bare har haft humøret helt i top. Torsdagens vinder af dagens danser blev Anna Nielsen på 11 år, som deltog på campen for første gang. Anna blev kåret til dagens danser for blandt andet et fantastisk humør og danseglæde, som bare har smittet af på alle dansevennerne.

Efter bare fire dage påcCamp fyldt med fælleskab på tværs af alder og niveau, har Anna allerede sagt at hun helt sikkert skal være en del af Zizi summer Dance Camp igen til næste år.

Fredag blev ugen sluttet af med et skønt danse- og modeshow på taget af Vestsjællands centeret. Om aftenen blev der holdt Zizi Awards-fest på danseskolen, hvor ugens dansevideo afsløredes på alle Zizis sociale medier.

Foto: Evan