Danmarks sjoveste gøgler

Danmarks sjoveste gøgler
Gøgleren Jon G. Lør optræder på Cirkusmuseet i Hvidovre torsdag den 22. juli.
Gøgleren Jon G. Lør optræder på Cirkusmuseet i Hvidovre torsdag den 22. juli.

Torsdag den 22. juli kan børn og voksne opleve Danmarks nok sjoveste og mest talentfulde gøgler Jon G. Lør på Cirkusmuseet i Hvidovre.

Publikum kan forvente et show, hvor lattermusklerne bliver vakt til live, og hvor man vil opleve jonglering på helt nye måder. Jon G. Lørs gøgleruddannelse kommer af adskillige års hårdt arbejde med gadeoptrædener. Cirka 1000 gange har han alene optrådt på Strøget, men han har også rejst Europa tyndt og optrådt på festivaler og meget mere.

Museumschef Mikkel Knudsen fortæller:

– Jon G. Lør kan den svære kunst at holde både børn og voksne fanget under sit show. Han har en eminent jongleringsteknik og et tungebånd, som er de færreste forundt.

Jon G. Lør spiller torsdag den 22. juli kl. 12.30 og der er mere information om blandt andet billetter via museets hjemmeside www.cirkusmuseet.dk

Også med i udstillingen

I Cirkusmuseets nye udstilling, kan man også møde Jon G. Lør. Her fortæller han nærmest i form af et hologram, hvordan han er blevet gøgler, og hvad der driver ham til at rejse land og rige rundt for at optræde. Det giver et blik bag kulissen, som er de færreste forundt.

Cirkusmuseet byder også på en række andre sommeraktiviteter. Man kan f.eks. tage til cirkusleg på alle åbningsdage i juli, hvor man selv kan prøve kræfter med artisteriet. Cirkusleg er for alle aldre, og museet garanterer sjove udfordringer og gode grin. Cirkusmuseet har åbent fra søndag til torsdag kl. 10-15.