Cykelløb gennem Egedal Kommune

Cykelklubben CC Gladsaxe afholder lørdag den 24. maj "Lennart Brink og Trio biler løbet", som går gennem Slagslunde og Ganløse

EGEDAL: 350-400 cykelryttere vil være klar til start, når cykelklubben CC Gladsaxe lørdag den 24. maj klokken 8.20 skyder løbet "Lennart Brink og Trio biler løbet" i gang i og omkring Egedal Kommune.

Løbet afholdes i omegnen af Uggeløse, Slangerup, Slagslunde, Ganløse, Bastrup med start ud for Uggeløse Bygade 152 og opløb på Slangerupvej ved rasteplads. Løbet forventes, at vare det meste af dagen med opstilling og afspærring fra tidlig morgen med første feltstart klokken 8.20 og det sidste felt i mål omkring klokken 16.00.

– Vi henstiller selvfølgeligt til borgerne, at der tages hensyn til cykelrytterne denne dag ligesom vi også ønsker, at være til mindst mulig gene for øvrige trafikanter og borgere denne dag. Er man interesseret i, at se fremtidens cykelstjerner er dette dagen, hvor muligheden byder sig, siger Mikael Ras Nielsen, som er bestyrelsesmedlem i CC Gladsaxe.