Comwell ønsker at udvide i Køge

Foto: Henrik Førby Jensen
I samarbejde med bygningesejeren Aage V. Jensens Fonde arbejder Comwell Køge på en udvidelse.
I samarbejde med bygningesejeren Aage V. Jensens Fonde arbejder Comwell Køge på en udvidelse.

Comwell Køge Strand oplever i disse år en stigende efterspørgsel på overnatninger samt møder og konferencer.

Derfor arbejder Comwell i samarbejde med bygningsejeren, Aage V. Jensens Fonde, med planerne om en udvidelse af hotellet ved Køge Bugt.

Udvidelsen forventes at rumme mere end 40 nye værelser, og allerede i år går Comwell i gang med en opgradering af hotellets faciliteter og en udvidelse af hotellets parkeringsområde.

Det oplyser Comwell i en pressemeddelelse og fortsætter:

Efterspørgslen på store møde- og konferencefaciliteter er i disse år stigende i region Østsjælland. Det stiller samtidig krav til værelseskapaciteten.

Comwell Køge Strand er med sin centrale placering tæt på København og sin beliggenhed ud til Køge Bugt en attraktiv destination, når virksomheder skal afholde møder, udstillinger og arrangementer.

Koncernchef, Peter Schelde, håber at tiltrække flere møder og konferencer til kysthotellet tæt på Køge by og København:

– Comwell overtog hotellet i Køge i 2014 og påbegyndte en gennemgribende renovering af hele hotellet efter overtagelsen, så hotellet i dag fremstår som et moderne hotel med gode mødefaciliteter lige ud til vandet og smuk natur. Vi mærker en stigende efterspørgsel på overnatninger, møder og konferencer. Det stiller krav til hotellets værelseskapacitet og til vores faciliteter og rammer generelt. Comwell Køge Strand er forretningsmæssigt solidt forankret i byens erhvervsliv og ligger kun 35 km fra København. Derfor tror vi på en udvidelse af de nuværende rammer, siger koncernchef Peter Schelde.

Hvis udvidelsesplanerne bliver en realitet, vil Comwell Køge Strand have mere end 170 værelser til rådighed.

Hele hotellet har sammen med de eksisterende værelser gennemgået en større istandsættelse og ny indretning, siden Comwell Hotels overtog hotellet i 2014. Allerede i år bliver der investeret i forbedringer af de eksisterende rammer og faciliteter.

Comwell Køge Strand har 24 møderum, hvoraf der kan sidde 500 personer i det største. Sidste år havde hotellet mere end 65.000 gæster og 30.000 overnatninger.