Cityforeningen har valgt ny formand

Hillerød Cityforening fik ny formand, som skal styre butikkerne sikkert videre mod at løbe med titlen som Årets Handelsby

Foto: Jeanette Hougaard

Fremmødet var dobbelt op til årets generalforsamling i Hillerød Cityforening i onsdags.

42 morgenfriske mødte op i selskabslokalet 'Festsalen', hvor de også skulle tage afsked med foreningens formand gennem fire år, Michael Hartoft fra Handelsbanken. Han forlader posten grundet nyt arbejde uden for Hillerød.

Under beretningen kom han ind på arbejdet med at sammentømre byens handlende, ejendomsejerne, kommunen og de frivillige i den særlige organisation, der under hele forarbejdet har været kendt som Town Center Management, men for nylig er omdøbt til Hillerød Byforum.

Her har Michael Hartoft, der blev rost for at være både engageret og handlingskraftig, spillet en afgørende rolle i at få det til at lykkes, så Hillerød Byforum nu forventes at komme formelt på plads i begyndelsen af foråret.

Også formanden for Slotsarkaderne og Hillerød Shopping, Mads Pheiffer, takkede formanden for det gode og tætte makkerskab, de har haft. Det var ikke mindst planerne om et butikscenter på Møllebro-grunden, der fik de to repræsentanter for handlen til at forene kræfterne.

Som Michael Hartofts afløser valgtes uden modkandidat, Martin Iversen, butikschef i Kop & Kande på Torvet.

Martin Iversen har siden butikkens åbning i slutningen af maj allerede vist sig at være en meget aktiv deltager, når der var mulighed for at støtte op om aktiviteter som blandt andet Lyserød Lørdag, Knæk Cancer og Den levende Julekalender.

Og den nye formand har også ambitioner og er helt på omgangshøjde med Hillerød Byforums ønske om, at Hillerød bliver kåret som Årets Handelsby inden 2020.

Til bestyrelsen valgtes Morten Buch (HL Mode), Simone Niebuhr (Giovannis), Lone Nielsen (Mødrehjælpen og Hillerød Loppemarked), Jacob Sundberg (Festsalen), Peter Buhl Thomsen (Hillerød Posten) og Susanne Yde (Unik Optik) samt suppleanterne Michael Johnson (Jyske Bank) og Jørgen Raymond (Nærrevision).