Brugs-tegninger kommer lige efter pinse

Tølløse
Kunsten er at lave et projekt, så vi kan bygge ud i sektioner, siger brugsuddeler Kjeld Jensen om fremtidsplanerne for forretningen i centret.

Foto: Jørgen Juul

Hvis Kjeld Jensen, brugsuddeler med ansvaret for Superbrugsen i Tølløse, ser mere frem til pinsen end sædvanlig, kan årsagen være at finde i hans arbejde. Eller rettere: Det er dagene lige efter højtiden, Jensen har koncentrationen rettet imod. På det tidspunkt skulle der nemlig meget gerne dukke nogle arkitekt-tegninger op, der gør planerne for en udvidelse af forretningen på centerpladsen i Tølløse mere konkrete, end de var, da de blev diskuteret på generalforsamlingen i begyndelsen af sidste måned.

– Kunsten i denne her sag er at få lavet nogle tegninger, så vi kan bygge ud i sektioner.

– Vi skal have en lille model, som vi gradvis kan gøre større, siger Kjeld Jensen til Venstrebladet. Det har vi så bedt et arkitektfirma, der jævnligt arbejder sammen med Coop, om at hjælpe os med. Tegningerne skulle meget gerne ligge klar en af de første dage efter pinse. I første omgang handler det om, at vi gerne vil have føjet omkring 200 kvadratmeter til vores butik, og vi vil gerne have rykket postbutikken frem til en bedre position i forretningen.

Den store brugsplan i Tølløse handler om en udvidelse på 500 kvadratmeter, men mindre kan altså gøre det i starten.

Begge løsninger kræver færre p-pladser

Den helt store drøm er et overdækket indkøbscenter, men det er noget, der ligger et godt stykke ude i fremtiden, vurderer brugsfolkene.

Til gengæld er en glasarkade på ønskelisten. Med sådan en arkade kan kunderne komme fra en ene parkeringsplads til den anden uden at blive våde på en dag med regnvejr.

Som nævnt er der flere planer for udvidelser. Uanset om man vælger en stor eller en lille løsning, er det et byggeri, der skal laves ud mod den store parkeringsplads.

Den lille løsning vil kun kræve, at nogle ganske få parkeringspladser bliver inddraget – med den store model forsvinder der 14 p-pladser.

Superbrugsen i Tølløse havde sidste år en omsætning på omkring 82 millioner kroner.

julle@nordvest.dk