Brøndby sikrer bronzen efter fortjent sejr

Med en sejr på 2-0 over Sønderjyske snupper Brøndby bronzemedaljerne foran FC Midtjylland.

I Superligaens sidste spillerunde sikrede Brøndby sig tredjepladsen og dermed bronzemedaljerne, da de fortjent vandt 2-0 ude mod Sønderjyske. Anfører Michael Krohn-Dehli afgjorde kampen med et flot mål efter knap en times spil.

Brøndby var det mest tændte af de to mandskaber og spillede sig frem til adskillige store muligheder i kampen. Især Nicolaj Agger var aggressiv i sit spil og havde flere store muligheder for at bringe sig på måltavlen.

Kort før pausen burde han således have bragt Brøndby på sikker bronzekurs med scoringen til 2-0, men alene med Sønderjyskes målmand, Nathan Coe, sendte han afslutningen lige på Coe og den efterfølgende ripost på stolpen.

Derfor blev det ved det ene mål før pausen, som hjemmeholdets Anders Østli stod for, da han sendte et hårdt indlæg af Mike Jensen i eget net.

Sønderjyskes spil bar i store perioder præg af, at redningen i Superligaen kom i hus forrige weekend. Spillet var ofte usammenhængende, og hjemmeholdet havde svært ved at holde fast i bolden. Alligevel var det sønderjyderne, der var tættest på at bringe sig i front, da Søren Frederiksen sendte et flot langskud af sted.

Sønderjyske fandt dog aldrig vej til netmaskerne og i stedet blev bronzen reelt sikret, da Brøndbys anfører, Michael Krohn-Dehli, efter knap en time med en behersket inderside sendte et indlæg fra Anders Randrup op i målhjørnet.

Sejren kunne dog være blevet større, idet både Mike Jensen og Jan Kristiansen havde forsøg på målstolperne.

Men det blev ikke til flere mål i kampen, hvilket sender bronzen til Brøndby, mens Sønderjyske ender på syvendepladsen.