Brødeskov vandt pokalkampen

Foto: Jesper Frank Christensen

10-05-2006: Der var lagt op til drama tirsdag aften, da Brødeskov hjemme tog imod Alsønderup i dette års landspokalturnering, Begge hold ønskede sig en sejr, da en sådan ville give adgang til næste runde, hvor ingen ringere end Rishøj, et tophold fra Sjællandsserien, venter. Og det blev hjemmeholdet, der kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.

BIF kommer på 1-0 ved Patrick Borg efter en markeringsfejl i Alsønderup forsvaret, og øger til 2-0 ved Peter Andersen senere i første halvleg. Dette var stillingen ved pausen efter en første halvleg, hvor et veloplagt Brødeskov-mandskab i den grad havde domineret ASGI. En opsang fra Alsøndrup-træner Jan Olsen gør dog, at udeholdet kommer væsentlig bedre med i kampen efter pausen, og det lykkes at få reduceret ved Claus Vest på hovedstød. Herefter satser Alsønderup frem ad banen, hvilket giver et par kontrachancen til BIF. Peter Andersen scorer sit andet mål på dagen på et langskud, der lidt heldigt får lov at gå i mål, inden hjemmeholdets Christian Bo Nielsen sætter den sidste scoring ind på straffespark til slutresultatet 4-1.

"Det var en fortjent sejr til BIF", sagde Alsønderup-træner Jan Olsen efter kampen "De var bedre end os på dagen"

BIF træner Kenneth Sørensen var naturligvis godt tilfreds med sit unge mandskab. "Vi har vundet "håne-retten" for denne gang, men vi skal dog hurtigt ned på jorden igen. Vi har en vigtig kamp i weekenden, og så naturligvis pokalkampen mod Rishøj på tirsdag. Vi har blandt andet arrangeret spisning for alle seniorer, samt juniorholdet, i håb om at få mange ned til kampen."

Opgøret, der indtil videre må betegnes "Årets kamp" på Brødeskov stadion, afvikles tirsdag den 16. Maj klokken 18.45