Bordtennisklub i nye omgivelser

Smørum BTK har allerede mærket medlemstilgang efter klubben er flyttet til Smørum Idrætscenter

Foto: Per From Egeberg

BORDTENNIS: "Vi er ekstrem glade for vores nye faciliteter, som vi har fået her i det nye Idrætscenter. Der er en verden til forskel fra de kolde og fugtige rum vi havde under svømmehallen på Boesagerskolen", siger klubbens formand Henrik Olsen.

Udbygningen af Idrætscenteret blev indviet sidst i januar, så det er ret nyt for klubben.

"Vi føler os meget priviligeret her og nu, og vi arbejder hårdt på, at få det til at fungere til alles tilfredshed. Vi har fået seks nye bordtennisborde, så vi nu har tolv borde. Endvidere har vi også fået en boldrobot, så også det materielle er i orden",udtaler formanden.

Smørum Bordtennisklub er ikke nogen stor klub, men rammerne for en større klub er tilstede og allerede nu er medlemstallet steget fra 40 til 60 medlemmer. Klubben har tilmeldt tre ungdomshold i holdturnerigen og deltager ligeledes i mange stævner.

– Vi har sendt en folder ud til alle husstande i Smørum, hvor vi beskrev lidt om klubben. Vi vil gerne kunne starte et voksent hold og også gerne et Old-boys hold. Til vore unge spillere har vi tre trænere og hvor tre af de ældste ungdomsspillere også giver et nap med. Vi har et godt klubliv og sammenhold, hvor forældrenes involvering er et naturligt og populært initiativ", siger formanden og tilføjer, at det er bredden og ikke eliten der satses på i Smørum Bordtennisklub.