Biobrændsel hitter i weekenden

Lindahls Biobrændsel i Lundby, lokker kunderne til 2.-3. november med varme pølser og gode priser på piller til fyringssæsonen har over 10 års erfaring i biobrændsel og træpiller.

Normalt er det Anders Jensen, der sørger for at levere varen til døren, men i weekenden er der lagt op til at kunderne kigger forbi Lindahl Biobrændsel på Hammer Hestehave i Lundby.

Her har ægteparret Mai-Britt Lindahl og Anders Jensen og de fire ansatte gjort klar til et af årets højdepunkter. Både lørdag og søndag får firmaet besøg af en pølsevogn fra Ørslev, og her kan bestilles en flæskestegssandwich eller en pølse, mens der kigges nærmere på udvalget af træpiller.

– Vi leverer hovedsageligt til private, og vi går meget op i service. Det handler om at levere til tiden, og ikke mindst være klar til at levere pillerne lige der, hvor kunden ønsker det, siger Anders Jensen.

Lindahls Biobrændsel har kunder på hele Sjælland, og der er lastvogne til ethvert formål. En med kran, hvis der er niveauforskel på grunden, ligesom en terrængående palle-truck også kan klare de fleste opgaver.

Pillerne kan købes – mens pølserne er gratis i weekenden, hvor der er åbent hus begge dage kl. 9-15. Det plejer at være et stort tilløbsstykke.