Bevar børnenes valgmuligheder

Det var en glæde at kunne læse, at politikerne har taget godt imod de forslag som Koordinationsgruppen er fremkommet med. Lad os håbe, at det åbner op for at lægge en del af besparelserne andre steder end på børneområdet.

De planlagte besparelser giver – uanset hvordan man vender og drejer det – et mindre varieret og mindre nuanceret pasningstilbud end vi har i dag, og det synes jeg er en stor forringelse af de muligheder, som en moderne og forholdsvis rig kommune bør kunne tilbyde. Børn og deres behov er forskellige – og det skal udbudet af pasningsmuligheder afspejle.

Vores dreng er blevet passet i dagplejen hos Maj, og det har vi været utrolig glade for. Det trygge og nære miljø har været det rette for ham, der dengang var en lidt stille dreng, og som gik senere end de fleste. I dagplejen har han udviklet sig, og vi har hele tiden haft en tæt og god dialog med Maj, som har gjort meget for at stimulere udviklingen gennem diverse aktiviteter. Jeg håber meget, at kommunen med den planlagte nyorganisering af dagplejen, stadig vil kunne gøre det attraktivt at være dagplejer i Allerød kommune, så vi sikre en fastholdelse af dette pasningstilbud.

Vores dreng går nu i en Kokkedal – en skøn børnehave, som vi også er meget glade for. Der bliver gjort et utrolig stort stykke arbejde for, at børnene får en varieret og spændende dagligdag, og det er en glæde at få en glad dreng med hjem hver dag.

Vi er glade for at have ramt rigtigt i valget af pasning begge gange. Og vi er især glade for at have fået muligheden for at kunne vælge fra et bredt udvalg af pasningsmuligheder.

Den mulighed synes jeg også, Allerød kommune skulle give de kommende forældre.

En stor tak til Koordinationsgruppen for et kæmpe stykke arbejde, som jeg håber bærer frugt.