Benløse såret hjem fra Sunds

Floorball: En sejr, et nederlag og tre skadede spillere. Benløse havde en hård weekend i Sunds.

Benløse såret hjem fra Sunds

Mathias Mortensen frygtes at være alvorligt knæskadet efter anden kamp i Sunds. Foto: Anders Kamper

Efter sejren på 4-3 lørdag eftermiddag med Malthe Stuckerts sejrsmål i overtiden var det et optimistisk Benløse-hold, der søndag gik efter endnu en sejr i semifinale-serien mod Sunds.

Sådan gik det ikke, og som om, det var nok, at Sunds vandt den anden kamp med 7-3, så kørte Benløse-truppen hjem med trup i en form for fysisk opløsning.

Tre spillere blev skadet søndag, en blev det lørdag og dertil kommer de småskavanker, flere spillere tog med hjem med.

Lørdag fik David Mathiasen et"trælår" og var ikke med søndag.

I søndagens kamp frygtes det, Mathias Mortensen ødelagde et korsbånd i sit ene knæ efter et sammenstød i nærkamp. Han blev sat af på sygehuset i Slagelse på Benløses vej hjem.

Jonas Gylling blev ramt hændeligt i ansigtet af en høj stav. Det frygtes, at den har ramt Gyllings ene øje, men i hvert fald meget tæt på, og han blev kørt til sygehuset i Silkeborg for at blive kigget på.

– Vi ved ikke, om der er skade på øjet, men det blødte, så det skal selvfølgelig tjekkes. Jeg håber ikke, han er blevet ramt i øjet, siger en noget mærket Benløse-træner, David de Fries, på vej hjem i minibussen.

Lørdagens matchvinder, Malthe Stuckert, blev tacklet i ansigtet i 1. periode, og i 2. periode fik han en såkaldt blindside-tackling bagfra og endte i gulvet, hvor han ømmede sig flere minutter, inden han blev hjulpet op og ud.

– Vi kender ikke omfanget af skaderne, men jeg håber da, at alle slipper mildere end frygtet. Men godt er det jo ikke, siger David de Fries.

Benløse kom foran allerede efter 30 sekunder, men så scorede Sunds tre hurtige mål, og så kom skaderne væltende og gjorde håbet om en anden sejr til en fjern drøm.

– Spillerne gjorde et fortrinligt forsøg i 60 minutter. Det var en god kamp fra vores side, men det er svært at komme igen, når der skiftes så meget ud.

Nicolai Børner var ikke med søndag grundet barnedåb.

– Nu er det hele lidt uvist, og jeg ved ikke helt, hvor vi står inden de næste kampe på hjemmebane. Det er godt, vi kommer hjem med en sejr, men det er en hård serie, og når der kommer skader til, så bliver det tungere. Vi må se, hvem der er klar til de næste kampe, og dem der spiller, må give, hvad de har i sig. Det er jeg sikker på, at de gør. Mentalt er de der, og det er flot at komme fra Sunds med 1-1, og nu skal vi se, om vi kan gøre det færdigt hjemme, siger David de Fries for hvem, der forestår en uge med at få styr på ressourcerne i truppen og en ommøblering i kæderne.