Benløse: Nu venter den sværeste kamp

Benløse-træner Thomas Brodersen har stor respekt for Rødovre - som Benløse nu har tre matchbolde imod i DM-finalen.
Benløse-træner Thomas Brodersen har stor respekt for Rødovre – som Benløse nu har tre matchbolde imod i DM-finalen.

Floorball: »Den tredje sejr er den sværeste,« lyder det fra Benløses floorballtræner, Thomas Brodersen, forud for den tredje DM-finale, der spilles på florball´ens dag i Helsingehallernehallen lørdag aften.

Modstanderen er stadig Rødovre, og Benløse fører overraskende 2-0 i kampe i bedst af fem-serien.

Nu har Benløse altså tre chancer for at hjemføre guldet, der vil være en enorm kulmination efter blot fire sæsoner i den bedste række.

– Vi kan ikke lyve for os selv. Det vil være en skuffelse, hvis det ikke lykkes at vinde en af de tre kampe, vi har sikret os. Men som jeg skrev til spillerne forleden, så har vi ikke vundet noget som helst endnu! Hvis der er selvfede smil tilbage efter de to sejre, så skal de tørres grundigt af, siger Thomas Brodersen, der igen sender en stor portion respekt i retning af Rødovre.

– Rødovre er eksperter i disse kampe på den helt store scene. Antallet af DM-trofæer vidner om en unik vindermentalitet og evnen til at slå til, når det gælder. Og det er nu, det virkelig gælder.

– Men Vi har stået godt i forsvaret, og så har Rødovre ikke ramt sine skud. Det er meget små marginaler, der har givet os de to sejre, vurderer Thomas Brodersen.

DM-finale: Benløse – Rødovre 2-0 i kampe

Kamp 1: Rødovre – Benløse 2-5 (0-0, 0-1, 2-4)

Kamp 2: Benløse – Rødovre 4-2 (1-1, 2-0, 1-1)

Kamp 3: Lørdag den 12. april kl. 18.30 i Helsinge-hallerne

Evt. kamp 4: Fredag den 18. april i Rødovre

Evt. kamp 5: Søndag den 20. april kl. 14 i Ringsted Sportcenter