Bendtner træner med bold i næste uge

Landsholdets skadede angriber, Nicklas Bendtner, skal i næste uge forsøge at træne med bold. Angriberen ærgrer sig over, at han misser kampen mod Island.

Nicklas Bendtner er blevet afskrevet til efterårets landskampe i EM-kvalifikationen, men den skadede Arsenal-angriber gør hele tiden små fremskridt.

I næste uge skal den 22-årige angriber for første gang efter sommerens VM-slutrunde træne med bold.

– Min grundform er nu helt på plads, og jeg er begyndt at kunne sprinte. I næste uge prøver vi at træne med bold, og det vil være et kæmpefremskridt, siger Nicklas Bendtner til sporten.dk.

Den lyskeskadede Arsenal-angriber ærgrer sig over, at han ikke kan være med, når det på tirsdag går løs i Parken mod Island i den første kvalifikationskamp til EM i 2012.

– Jeg er meget ked af ikke at være med i EM-kampene, for nu tæller det virkelig.

– Der er vigtige point på spil, og så er det lige meget, om modstanderen hedder noget flot som Portugal eller mindre prangende som Island. Alle kampe er meget vigtige i sådan en kvalifikation, og jeg ville vildt gerne have været med, indrømmer Bendtner.

Angriberen har døjet med smerter i lysken siden sidste efterår, hvor han kørte galt i sin bil. Under sommerens VM spillede Bendtner trods smerterne alle tre gruppekampe for Danmark.