Banko for Home-start

KULTURBANKO

TIRSDAG 22/3 KL. 19

KARL-E, NØRREGADE 22E, FREDERIKSVÆRK

Caféen Karl-e byder på kulturbanko til fordel for Home-Start Halsnæs.

Indtægterne fra pladesalg går til den frivillige forening Home-Start, og der er masser af spændende kulturpræmier på spil, fordi der har været stor opbakning fra lokale sponsorer.

Præmierne er f.eks. billetter til sommerens Himmelstorm-festival, koncertbilletter til Gjethuset, en sejltur med M/S Frederikke og bøger af lokale forfattere som Ane Riel, Jacob Berner Moe og Søren og Lotte Hammer.

Der står også unika kunstværker fra Egeværk og Backhaus-Brown/Glassmedjen på præmiehylden samt gavekort til Halsnæs Bryghus, entrébilletter til Sandskulpturfestivalen og kunsthåndværkermarkedet Beddingen og meget andet fra det lokale kulturskattekammer.

Den lokale, prisbelønnede forfatter Hans Hansen sørger for at råbe numrene rigtigt op.

De frivillige familievenner i Home-Start hjælper pressede børnefamilier med to timers besøg hver uge, og sidste år fik 29 lokale familier gavn af deres indsats.

To timer lyder måske ikke af meget, men det kan have enorm betydning i en presset hverdag for en småbørnsfamilie, og alle uanset indtægt kan søge om at få en hjælpende hånd.

Foreningen får lidt støtte fra Halsnæs Kommune men skal selv skaffe midler til den uundværlige koordinator, som bl.a. har ansvaret for at finde og uddanne familievenner, at matche dem med familierne og at koordinere de frivillige, der via Børnenes Genbrugs i Strandgade i Frederiksværk også samler midler ind til foreningen.