Avisen skærper fokusset på nyhedsbreve

I bladhuset på Greve Strandvej 24, der blandt andet producerer Solrød Avis og Sydkysten, ønsker vi at skærpe fokus på de nyhedsbreve, læserne kan modtage i deres e-mail-indbakker.

Bladchef Marianne Pedersen forklarer her om valget.

– Den lokale ugeavis har stor betydning for lokalsamfundet og læses med stor interesse, når den ligger i postkassen – for Sydkystens vedkommende to gange om ugen og for Solrød Avis' vedkommende en gang om ugen. Men i en travl tid og i en tid med trængsel om nyheder på mange forskellige medier finder vi det endnu mere relevant at sætte fokus på vores nyhedsbreve, fortæller hun.

Med nyhedsbrevene ønsker vi at gøre det let for læserne i udgivelsesområdet at holde sig orienteret om det, der sker omkring dem, og samtidig er det en mulighed for at tease på nogle af de tophistorier, aviserne indeholder.

– Vi ønsker at ramme den målgruppe, som er interesseret i deres lokalsamfund, men som måske ikke får tid til at læse den trykte avis, når de kommer hjem (eller på nettet) og vi håber, at vi med nyhedsbrevet kan give modtageren et hurtigt overblik over de mest interessante nyheder nu og her. Naturligvis med mulighed for fordybelse, når der er bedre tid, forklarer bladchefen.

Et samarbejde

Hver uge udvælger redaktionen på Greve Strandvej 24 de historier, der skal med i nyhedsbrevene. I praksis sker der det, at historierne bliver sendt videre til grafikerne i huset, der sørger for den sidste opsætning og billedbehandling, inden nyhedsbrevene havner i modtagernes e-mail-indbakker. Bo Mårtensson er en af de grafikere, og han fortæller her, hvordan man kan tilmelde sig nyhedsbrevene:

– Alle kan tilmelde sig Sydkystens nyhedsbrev på sydkysten.dk hvor vi har udarbejdet en permanent tilmeldingsmulighed samt en pop-up, som gør folk opmærksomme på, at vi også udbyder denne service. Solrød Avis har sit eget nyhedsbrev. Der vil snarest komme en ligeledes permanent mulighed for at tilmelde sig dette nyhedsbrev. På nuværende tidspunkt skal man benytte QR-koden tilknyttet artiklen eller adressen http://eepurl.com/b7BJuz for at tilmelde sig Solrød Avis' nyhedsbrev.

Begge nyhedsbreve bliver på nuværende tidspunkt sendt ud én gang om ugen.