Arresø fightede forgæves

Flot slutspurt kastede ikke point af sig

Nikolaj Frederiksen scorede seks kasser fra sig plads på venstre fløj. Foto Thomas Quvang
Nikolaj Frederiksen scorede seks kasser fra sig plads på venstre fløj. Foto Thomas Quvang

Håndbold "Drengene viser høj moral, kæmper sig flot tilbage, men derfor er der selvklart ærgrelse over det knebne nederlag".

Træner Thomas N. Thomsen var klar i spyttet umiddelbat efter Team Arresøs 28-31 nederlag torsdag aften hjemme mod Helsingør. Så tæt på og så alligevel langt fra sæsonens første point i herrernes Kvalrække.

For det startede ikke særlig godt for hjemmeholdet. Helsingør kom som lyn og torden og bragte sig foran med hele syv mål i 1. halvleg. Team Arresø fik reduceret en smule og gik til pausen bagud med 12-17.

Det så ikke så godt ud på måltavlen, men det til trods, så fightede Arresø ufortrødent videre, og hen mod slutningen af matchen var der næsten kontakt. Således var hjemmeholdet blot bagud med et enkelt mål med fire minutter tilbage, alt var åbent.

Desværre kostede det flotte comeback kræfter hos hjemmeholdets bærende profiler. Således blev et par oplagte chancer misbrugt, ligesom et par tekniske øv-fejl sneg sig ind. Et par dumme udvisninger i slutfasen ødelagde det også for Arresø mandskabet, der måtte se gæsterne løbe med sejren og de to point.

Simon Løfgren blev holdets topscorer og scorede bl.a. på ni straffekast i træk, desværre blev nummer ti i rækken misbrugt kort før tid. Også Nikolaj Frederiksen præsterede fint med seks scoringer fra venstre fløj. Mathias Bahne leverede som altid en helhjertet indsats og i kassen var Troels Holst en solid keeper og det samme kan siges om substitutten Johnny Jensen, der i slutfasen diskede op med flere gode redninger.

"Der var ingen grund til hverken skideballer eller dårlig stemning efter kampen, der blev kæmpet med alt, men stadig lidt bittert, at det ikke gav point", lød det slutteligt fra træner Thomsen.

Allerede søndag kl. 11.30 skal holdet op på hesten igen, når Viking Rønne gæster Frederiksværkhallen.