Anna fra Værløse er nomineret til ‘Årets Fund’

Foto: Martin Warming

19-årige Anna Emilie Møller fra Værløse er nomineret til 'Årets Fund 2016'.

Den lokale atletik-pige deltog i sommerens OL i Rio, hvor hun blev den yngste kvindelige atlektikudøver, der har deltaget ved et OL nogensinde. I Rio leverede hun en fremragende indsats ved at sætte U20-europarekord i 3.000 meter forhindringsløb. 

Anna Emilie Møller løber til daglig for Blovstrød Løberne men bor altså i Værløse. Med nomineringen til til 'Årets Fund' er hun kommet i fint selskab. Blandt de nominerede er også U20-landsholdet, badmintonspilleren Anders Anthonsen og fodboldspilleren Kasper Dolberg, der spiller for Ajax Amsterdam (se alle de nominerede i fakta-boksen).

Kåringen af 'Årets Fund 2016' finder sted i Pressen i Politikens Hus torsdag den 29. december klokken 17. Det er Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og Politiken, der står bag kåringen, og der er 100.000 kroner til 'Årets Fund', 15.000 til nummer to i kåringen, 10.000 til nummer tre og 5.000 kroner til de øvrige.

Nominerede til 'Årets Fund 2016':

 

Atletik: Anna Emilie Møller, Værløse Badminton: Anders Antonsen, AarhusCykling: Niklas Larsen, Slagelse Fodbold: Kasper Dolberg, SilkeborgHandicapidræt: Sophie Amanda Walløe, bordtennis, Søborg Håndbold: U20-landsholdet (k), repræsenteret af Mai Kragballe og Ronja JohansenKajak: Mette Maibom Gravesen, SilkeborgKarate: Katrine Pedersen, Ishøj Roning: Ida Birkjær Petersen og Frida Sanggaard Nielsen, Lemvig og KøbenhavnSportsdans: Sandra Overballe Pedersen og Eugen Miu, Aarhus