Alkoholikere åbner dørene

29. janaur er der i Lillerød Sognegård mulighed for lære Anonyme Alkoholikere at kende

I fællesskabet Anonyme Alkoholikere (AA) samles mænd og kvinder, der har et ønske om at holde op med at drikke – og når det ønske så forhåbentlig er gået i opfyldelse, så fortsætter de med at samles for ikke at starte med at drikke igen. De vil så at sige ikke lade alkoholen styre deres liv, og det gør de ved at dele erfaringer, styrke og håb.

I Allerød mødes medlemmer af AA hver mandag aften i sognegården ved Lillerød Kirke, og mandag 29. januar er det ved et åbent møde, hvor Eva vil fortælle sin livshistorie – hvordan hun blev fanget i sygdommen alkoholisme, hvordan hun nåede bunden og hvordan det er nu, hvor hun er blevet ædru.

Mødet er en smule specielt, idet det er sognepræst Carsten Mulnæs, der brygger den obligatoriske kaffe og givet vil opfordre til lidt sang fra salmebogen. Men ellers er det 'ren AA', og det er ifølge en pressemeddelelse ikke spor farligt. Det er tværtimod en lejlighed for ham eller hende, der enten selv har et problem med alkohol eller har en pårørende med det, til at kigge indenfor for at se og mærke, om ikke AA (eller søsterorganisationen Alanon for pårørende) var værd at stifte lidt nærmere bekendtskab med.

Mødet starter kl. 19.30 og varer en time, men kom gerne i god tid og/eller bliv lidt senere og få en snak med AA'er på tomandshånd.

jbe