Afklaring i FCR-forsvaret

Foto: Anders Kamper
Stefan Hansen er manden i midterforsvaret hos FC Roskilde sammen med Anders Møller Christensen.
Stefan Hansen er manden i midterforsvaret hos FC Roskilde sammen med Anders Møller Christensen.

Med godt 14 dage til forårspremieren ude mod Horsens i 1. division begynder det at stramme til om pladserne på FC Roskildes hold.

I angrebet dyster Christian Jakobsen og Lars Brøgger, og i midterforsvaret har Stefan Hansen og Casper Andersen i længere tid kæmpet om pladsen ved siden af Anders Møller Christensen.

Den kamp har Hansen trukket sig ud af som vinder og træner Anders Theils foretrukne mand. Stefan Hansen spillede det meste af mandagens 0-1-træningskamp mod Lyngby i Tyrkiet, inden han måtte udgå med mindre smerter i låret. Andersen kom ind, men det ændrer ikke på Theils valg.

Hansen og Christensen er bedst sammen.

Det afslørede FCR-træneren i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

– Det er de to, der spiller bedst sammen, og Stefan sluttede godt af i efteråret og har været god i opstarten. Han er den hurtigste af vores midterforsvarere, er aggressiv og læser spillet godt, og han er især stærk, når han har en leder som Anders Møller ved sin side, siger Anders Theil.

FC Roskilde kommer kun til at spille en enkelt kamp i Tyrkiet – den mod Lyngby. Planen var en forkortet kamp mod Viborg torsdag, men den har jyderne aflyst, da de også spiller i dag.

– Vi ser, om vi kan finde en anden modstander, og kan vi det, er det fint. Kan vi ikke, så træner vi, og så er det også fint, siger Anders Theil.