Adam vender hjem

Den 4-årige bortførte dreng Adam fra Svendborg er på vej hjem, fortæller Naser Khader. Planer for hjemrejsen er endnu ikke på plads.

ARKIVFOTO 2007 af Naser Khader-- Den 4-årige bortførte dreng Adam fra Svendborg er på vej hjem, fortæller Naser Khader til Ritzau 23.09.2009 15:24 . (Foto: BOB STRONG/Scanpix 2009)
ARKIVFOTO 2007 af Naser Khader– Den 4-årige bortførte dreng Adam fra Svendborg er på vej hjem, fortæller Naser Khader til Ritzau 23.09.2009 15:24 . (Foto: BOB STRONG/Scanpix 2009)

Den 4-årige bortførte dreng Adam fra Svendborg er på vej hjem, fortæller Naser Khader til Ritzau.

– Jeg kan ikke sige så meget om forhandlingsforløbet, det må forældrene selv. Men Adam har det fint, og han glæder sig til at se sin mor, siger Naser Khader over telefonen fra Syrien.

Politikeren Naser Khader tog til Syrien for at mægle mellem den danske mor og den irakisk-fødte far, efter Adam blev bortført forrige lørdag af den 31-årige far under påskud af at tage drengen med i den lokale svømmehal.

– Vi har lige fået aftalen på plads, og Adam kommer snart hjem. Hvornår helt præcist er for tidligt at sige endnu, og jeg kan ikke gå i detaljer om forløbet, uddyber Naser Khader.

Også Danmarks ambassadør i Syrien, Christina Markus Larsen, har deltaget i forhandlingerne.